Emilie Hlavatá

Bakalářská práce

Technologie vysokostupňových piv

High Gravity Beer Technology
Anotace:
Tato práce se zabývá technologií výroby vysokostupňových piv a jejím porovnání s technologií piv klasických. Dále jsou zde uvedeni nejvýznamnější výrobci vysokostupňových piv ve Světě včetně vybraných výrobků typických pro příslušné země. Na závěr jsou popsány zdravotní aspekty v souvislosti s konzumací piva.
Abstract:
This thesis deals with the technology of special beers production and with their comparison with the classic beers technology. There are introduced the most important producers of special beers in the World together with specification of products typical for each countries. The final part is focused on the relationship between health aspects and consumption of the special beer.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 7. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 8. 2015
  • Vedoucí: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hlavatá, Emilie. Technologie vysokostupňových piv. Pardubice, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin