Bc. Sylvie MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ

Master's thesis

Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů

Comparison of Traditional Food and Dish Consumption between Cities and Willages in Two Regions
Abstract:
Diplomová práce se zabývá srovnáním konzumace tradičních pokrmů mezi městy a vesni-cemi dvou regionů a to Haná a Slovácko. V teoretické části je popsán vývoj tradiční české lidové stravy od pravěku až po současnost. Dále je zde popis tradiční lidové stravy na Hané a na Slovácku. Praktická část se zabývá vyhodnocením sestaveného dotazníku, zabývajícího se tradičními potravinami a pokrmy, který byl vyplněn …more
Abstract:
The diploma thesis deals with the comparison of traditional dishes consumption between towns and villages in two regions - Hana and Slovacko. The theoretical part provides a description of traditional Czech vernacular diet evolution from the prehistoric times until now. Besides that in this part there is also a description of traditional vernacular diets of Hana and Slovacko regions. The practical …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ, Sylvie. Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe