Petr Žíla

Bachelor's thesis

Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů

Adjustment of Dry Matter in Milk for Yogurt Production
Anotácia:
Tato práce se zabývá zahušťováním mléka pro výrobu jogurt? s vyuţitím především mlé-kárenských surovin. Pro zahuštění mléka pro výrobu jogurt? se nejvíce pouţívá odparek, sušeného mléka popřípadě dalších zařízení a surovin. Součástí této práce byla i praktická část, kde jsem se snaţil zahustit jogurt mlékárenskými surovinami popřípadě i zahušťova-dly na tuhost, která by se nejvíce blíţila klasickému …viac
Abstract:
This work deals with the thickening milk for yogurt using mainly milk Karen raw mate-rials. For condensed milk for yoghurt production is mostly used evaporators, milk powder or other equipment and raw materials. Part of this work was a practical part where I tried to thicken yogurt or dairy raw materials and thickeners for rigidity, which is as close to clas-sical yogurt.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2014
Zverejniť od: 2. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Žíla, Petr. Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů. Kroměříž, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies