Bc. Martin SUŠIL

Diplomová práce

Krajové odrůdy ovoce

Wallachian varieties of fruits
Anotace:
Tato práce se zabývá krajovými odrůdami ovoce. V teoretické části je popsáno jádrové ovoce. Důraz je kladen na pěstování a chemické složení jablek. Cílem praktické části bylo stanovit sušinu, refraktometrickou sušinu, vitamín C, obsah organických kyselin, fosfor a pektinové látky u krajových odrůd ovoce. Výsledky byly porovnány s tržními odrůdami ovoce.
Abstract:
This work deal with the Wallachian varieties of fruit. It is described a pomaceous fruit in the theoretical part. It is accentuated cultivating and the chemical structure of apples. It was an aim of practicle part to determine the solid, the refractometric solid, vitamin C, the content of organic acids, phosphorus and pectins in the Wallachian varieties of fruit. Results were compared with the market …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2008
Identifikátor: 8071

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2008
  • Vedoucí: Ing. Jana Růžičková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SUŠIL, Martin. Krajové odrůdy ovoce. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 16. 05. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin