Bc. Milan Bartoš

Master's thesis

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů

The Effect of Maturity Stage of White-brined Cheese on the Consistency of Processed Cheese
Abstract:
The aim of the Master's thesis was to study the effect of the maturity stage of Akawi white-brined cheese on the consistency of processed cheese model samples with different composition of emulsifying salts during a 60-day storage period. For the manufacture of the model processed cheese samples was used cheese with 2, 4, 8, 16 and 24 weeks of maturity as the main raw ingredient. Trisodium citrate …more
Abstract:
Cílem diplomové práce byla studie vlivu doby prozrálosti vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí v průběhu 60 denního skladování. Pro výrobu modelových vzorků tavených sýrů byla použita 2, 4, 8, 16 a 24 týdenní surovina. Jako tavicí soli byly použity citran sodný (TSC), hydro-genfosforečnan sodný (DSP), difosforečnan sodný (TSPP) a sodná …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2017

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Bartoš, Milan. Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů. Zlín, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe