Hodnocení kvality doplňků stravy na bázi rybích olejů z hlediska obsahu esterů monochlorpropandiolu a glycidolu – Bc. Anna Průšová
Bc. Anna Průšová
Master's thesis
Hodnocení kvality doplňků stravy na bázi rybích olejů z hlediska obsahu esterů monochlorpropandiolu a glycidolu
Quality assessment of fish oil food supplements in regard to monochloropropandiol esters and glycidyl esters occurrence
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PRŮŠOVÁ, Anna. \textit{Hodnocení kvality doplňků stravy na bázi rybích olejů z hlediska obsahu esterů monochlorpropandiolu a glycidolu}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/sg04ao/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.