Vikendra Dabash

Disertační práce

Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva

The Effect of Enzyme Addition on the rheological Characteristics of the Gluten-free Dough and Bread
Abstract:
The Doctoral Thesis deals with the issue of rheological propertiesof Gluten- free different types of rice flour and effect of the "alfa"- amylase enzyme on the rheological characteristics of the gluten-free flour dough and bread. The purpose of this study is to discuss the significant role of the "alfa"-amylase enzyme in the production and rheological characteristics of gluten-free rice dough and baked
Abstract:
Disertační práce se zabývá problematikou reologických vlastností různých typů bezlepkové rýžové mouky a vlivu enzymu "alfa"-amylázy na reologické vlastnosti těsta a chleba z bezlepkové mouky. Cílem této studie je diskutovat významnou roli enzymu "alfa"-amylázy v procesu výroby a reologických vlastnostech bezlepkového rýžového těsta a chleba. V této studii byly testovány různé druhy bezlepkových rýžových …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 2. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 4. 2022

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Dabash, Vikendra. Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva. Zlín, 2022. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Doktorský studijní program / obor:
Food Chemistry and Technology / Food Technology

Práce na příbuzné téma