Produkční funkce a současné moderní technologie ve skladovacích procesech – Barbora Dvořáková
Barbora Dvořáková
Bakalářská práce
Produkční funkce a současné moderní technologie ve skladovacích procesech
Production Functions and Current Modern Technologies in Storage Processes
Anotace:
Práce zahrnuje informace o vývoji technologií od průmyslu 1.0 až po průmysl 4.0. Je zde zohledněna produkční funkce přes moderní technologie v rámci firmy ŠKODA AUTO a.s. Zároveň navrhuje optimální využití moderních technologií ve skladovacích procesech včetně využití ploch a potřebě zaměstnanců.Abstract:
Thesis summarizes information about the development of technologies from industry 1.0 to industry 4.0. The production function through modern technologies within the company ŠKODA AUTO a.s. At the same time, it proposes the optimal use of moder technologies in storage processes, including the use of areas and the needs of employees.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2021
- Vedoucí: doc. Ing. Zdeněk Říha, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Stanislava Grosová, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 8. 6. 2021 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola logistiky o.p.s.Vysoká škola logistiky o.p.s.
Bakalářský studijní program / obor:
Logistika / Dopravní logistika (LOG)
Práce na příbuzné téma
-
Controlling as SME management tool in Industry 4.0
Yifei Wang -
Controlling as SME management tool in Industry 4.0
Gengyu Duan -
Transfer technologií Průmysl 4.0 v praxi podniku
Dusil Dusil -
Transfer technologií Průmysl 4.0 v praxi podniku Gumex Praha
Karel Čáp -
Implementace Průmysl 4.0 v logistických systémech v praxi podniku
Marina Skorbunova -
Industry 4.0 and possible contribution to Turkey’s economy
Gulnur Ozdemir -
Průmysl 4.0 a změna srovnatelná s průmyslovou revolucí
Patapij Martyněnkov -
Projevy digitalizace v hotelnictví a gastronomii v kontextu agendy Průmysl 4.0
Kristýna Lagronová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
ISISvrk, R.
9. 6. 2021
ISISvrk, R.
9. 6. 2021