Kateřina TOMISOVÁ

Bakalářská práce

Kvalita mléčných potravin a její vliv na zdraví dětí

The quality of dairy foods and its impact on children's health
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o kvalitě mléčných potravina a jejím vlivu na zdraví dětí. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsme popsali období mladšího školního věku a jeho výživová specifika, složení mléka, jeho zpracování na vybrané mléčné potraviny a zmiňujeme se také o potravinových aditivech. Dále jsou v teoretické části popsány nejznámější účinky mléka a mléčných …více
Abstract:
The thesis discusses the quality of milk products and its impact on children's health. It is divided into theoretical and practical part. In the theoretical part, we have described the younger school age and its nutritional specifics, milk composition and its processing to a selected dairy products and we also mention food additives. Furthermore, the theoretical section describes well-known effects …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 3. 2017
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: MUDr. Lenka Luhanová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

TOMISOVÁ, Kateřina. Kvalita mléčných potravin a její vliv na zdraví dětí. Plzeň, 2017. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studií
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/