Cílené ovlivnění technologických vlastností pivovarské kvasinky – Ing. Rudolf Cejnar
Ing. Rudolf Cejnar
Doctoral thesis
Cílené ovlivnění technologických vlastností pivovarské kvasinky
Targeted modifications of the technological properties of brewing yeast
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CEJNAR, Rudolf. \textit{Cílené ovlivnění technologických vlastností pivovarské kvasinky}. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/sia5vo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyDoctoral programme:
Biochemie a biotechnologie (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.