Vývoj metody pro kontrolu použití sladidel v potravinách – Eliška Moravcová
Eliška Moravcová
Bakalářská práce
Vývoj metody pro kontrolu použití sladidel v potravinách
Development of a method to control the use of sweeteners in food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MORAVCOVÁ, Eliška. \textit{Vývoj metody pro kontrolu použití sladidel v potravinách}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/siwmej/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.