Karel MAŠEK

Bakalářská práce

Veganské a vegetariánské možnosti stravování v Plzni: nabídka a poptávka

Vegan and vegetarian dinining options in Pilsen: supply and demand
Anotace:
Práce se zabývá nabídkou veganské a vegetariánské stravy v Plzni. Zaměřuje se na restaurace a podobná stravovací zařízení. Stejně tak prozkoumává poptávku po daných druzích stravy.
Abstract:
This work explores offer of vegan and vegetarian dining options in Pilsen. It concentrates on restaurants and similar dining establishments. Similarly it also explores the demand after given types of meals.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 8. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Martin Kebza

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MAŠEK, Karel. Veganské a vegetariánské možnosti stravování v Plzni: nabídka a poptávka. Plzeň, 2024. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

Fakulta ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomická a regionální geografie / Ekonomická a regionální geografie

Práce na příbuzné téma