Veganské a vegetariánské možnosti stravování v Plzni: nabídka a poptávka – Karel MAŠEK
Karel MAŠEK
Bakalářská práce
Veganské a vegetariánské možnosti stravování v Plzni: nabídka a poptávka
Vegan and vegetarian dinining options in Pilsen: supply and demand
Anotace:
Práce se zabývá nabídkou veganské a vegetariánské stravy v Plzni. Zaměřuje se na restaurace a podobná stravovací zařízení. Stejně tak prozkoumává poptávku po daných druzích stravy.Abstract:
This work explores offer of vegan and vegetarian dining options in Pilsen. It concentrates on restaurants and similar dining establishments. Similarly it also explores the demand after given types of meals.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 8. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Martin Kebza
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MAŠEK, Karel. Veganské a vegetariánské možnosti stravování v Plzni: nabídka a poptávka. Plzeň, 2024. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta ekonomickáBakalářský studijní program / obor:
Ekonomická a regionální geografie / Ekonomická a regionální geografie