Oxidační stabilita olejů při fritování hranolků – Bc. Monika Černohousová
Bc. Monika Černohousová
Master's thesis
Oxidační stabilita olejů při fritování hranolků
Oxidative stability of oils during frying French fries
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČERNOHOUSOVÁ, Monika. \textit{Oxidační stabilita olejů při fritování hranolků}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/ski8s0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.