Optimalizace podmínek nízkoteplotního sušení chmele v experimentální komorové sušárně. – Bc. Petr Kubeš
Bc. Petr Kubeš
Diplomová práce
Optimalizace podmínek nízkoteplotního sušení chmele v experimentální komorové sušárně.
Optimalization of hop drying conditions at lower temperatures in the experimental kiln dryer.
Anotace:
Tato diplomová práce se v úvodní části zabývá problematikou současného stavu sušení a sušáren chmele v ČR. Následující kapitola se zaměřuje na požadované cíle, a jakými metodami jich bylo dosaženo. Kapitola „Literární rešerše“ uvádí kvalitativními parametry hodnocení kvality chmele a teoretický rozbor technologického procesu sušení chmele. Čtvrtá kapitola je věnována konstrukci experimentální komorové …víceAbstract:
This diploma thesis deals with the current state of drying and dryers of hops in the Czech Republic. The following chapter focuses on the desired goals and the methods they have achieved. Chapter "Literary Research" presents the qualitative parameters of hops quality evaluation and theoretical analysis of the hop drying process. The fourth chapter deals with the construction of an experimental chamber …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 3. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Adolf Rybka, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Zemědělská technika
Práce na příbuzné téma
-
Snížení tepelných ztrát spalovací komory sušárny monolitických prefabrikátů
Wojciech Kantor -
Agrotechnika chmele v rámci integrované produkce chmele
Ondřej Pyšný -
Analýza činnosti zpracovatelské linky chmele zaměřená na rozbor příměsí v jednotlivých částech linky
Martin Vopat -
Technologie sušení chmele v komorové sušárně s využitím uklidňovacích komor.
Jakub Pivko -
Porovnání kvalitativních ukazatelů odrůd chmele otáčivého (Humulus lupulus) z různých typů chmelnic
Žaneta KORCOVÁ -
Porovnání technologie sušení chmele v komorové a pásové sušárně
Václav Lebeda -
Rozbor práce a porovnání různých typů komorových sušáren chmele.
Jakub Pivko -
Vliv základních surovin na kvalitativní ukazatele různých typů craft beer
Zdeňka HEJTMÁNKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva