Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni – Bc. Adéla Kučerová
Bc. Adéla Kučerová
Bakalářská práce
Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni
Comparison of Eating Habits and Culture of Indonesian, Vietnamese and Thai Cuisine
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na komparaci stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni. Hlavním cílem bakalářské práce je komparace celkové stravovací kultury Indonésie, Vietnamu a Thajska. Stanoven byl i cíl vedlejší, kterým je zjištění vztahu Čechů k asijské gastronomii a jejich preferencí. První část práce je věnována teoretickým informacím o sledovaných zemích, na …víceAbstract:
The bachelor's dissertation is focused on the comparison of eating habits and culture in Indonesian, Vietnamese and Thai cuisine. The main goal of the bachelor's dissertation is to compare the overall food culture of Indonesia, Vietnam and Thailand. A secondary goal is to find out the relationship of Czechs to Asian gastronomy and their preferences. The first part of the thesis is devoted to the theoretical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/bmb8e/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2021
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Lada Petránková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUČEROVÁ, Adéla. \textit{Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/skudwn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací zvyklosti a specifika gastronomie vybraných asijských zemí
Lan Anh Nguyen Thi -
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně
Tra My Nguyen Thi Huong -
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Dominika Baranová -
Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden
Kristýna Roušarová -
Stravovací zvyklosti a specifika gastronomie vybraných asijských zemí
Lan Anh Nguyen Thi -
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
Lianna Belousova