Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí – Olga Slivková
Olga Slivková
Bachelor's thesis
Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí
Production of Regional Foods Moravian Slovakia and Impact on His Environment
Abstract:
Cílem bakalářské práce je zmapovat produkci potravin, které byly označeny značkou Regionální potravina v daném období na Slovácku a zhodnotit dopad produkce těchto potravin na životní prostředí. V práci je pojednáno o geografii Slovácka, etnografickém rozdělení regionu, jsou definovány pojmy týkající se potravin. Dále práce pojednává o produkci potravin a jejím dopadu na životní prostředí a v neposlední …moreAbstract:
The aim of my thesis is to monitor production food, which have been marked with Regional Food will be shown on Moravian Slovakia and evaluate the impact of the food production on the environment. My thesis deals with the geography of Moravian Slovakia, ethnographic division of the region, defines the terms relating to food. Further work is about food production and its impact on the environment and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2015
Accessible from:: 13. 5. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Eva Lukášková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SLIVKOVÁ, Olga. \textit{Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2015. Available from: https://theses.cz/id/snpjll/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Slivková, Olga. Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí. Uherské Hradiště, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.5.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 13. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / field:
Security of Society / Environmental Risk Management
Theses on a related topic
-
Lokální potraviny v Kraji Vysočina
Dominika Veletová -
GENETICKY MODIFIKOVANÉ PLODINY A POTRAVINY V KONTEXTU PROBLEMATIKY ROZVOJE
Eva GROLÍKOVÁ