Karel Rak

Bakalářská práce

Příprava hydrolyzátů/želatin z nevyužitých částí drůbeže

Preparation of Hydrolysates/Gelatins from unused parts of Poultry
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá přípravou želatin a hydrolyzátů z nevyužitých částí drůbeže, konkrétně z kuřecích hlav. Práce je rozdělena do dvou částí. V první, teoretické části, je popsáno jateční opracování drůbeže a vedlejší produkty, které při něm vznikají. Dále je charakterizována výroba a využití želatiny z těchto produktů. Praktická část je zaměřena přímo na přípravu želatiny z kuřecích hlav …více
Abstract:
Bachelor thesis deals with preparation of gelatines and hydrolysates from unused parts of poultry - chicken heads. The thesis consists of two parts. The first, theoretical parts, covers slaughter process, processing of poultry and by-products created by it. Furthermore, it contains production processes and utilization of gelatines from these by-products. Practical part is focused on preparation of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Rak, Karel. Příprava hydrolyzátů/želatin z nevyužitých částí drůbeže. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe