Bc. Anna Smržová

Bakalářská práce

Mohou číšníci v kavárně dopředu odhadnout výši spropitného?

Can coffee house waiters guess value of gratuity in advance?
Anotace:
Předmětem diplomové práce „Mohou číšníci v kavárně dopředu odhadnout výši spropitného?“ je zjistit do jaké míry jsou číšníci v brněnských kavárnách schopni na základě zkušeností předem odhadnout výši spropitného, které od daného hosta obdrží. První část obsahuje rešerši literatury dané problematiky. Druhá kapitola představuje hlavní charakteristiky datového vzorku. Ve třetí části je provedena ekonometrická …více
Abstract:
The aim of the thesis: “Can coffee house waiters guess value of gratuity in advance?” is to determine to what extent the waitres in coffee houses in Brno are capable to anticipate the amount of tips received from guests on the basis of the waitres‘ previous experience. The first part contains a literature review of this issue. The second chapter presents the main characteristics of the data sample …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2016
  • Vedoucí: Ing. Michal Kvasnička, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Hana Fitzová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta