Dominika ZAČALOVÁ

Bachelor's thesis

Stanovení stravitelnosti ve vybraných druzích netradičních cereálií

Determination of digestibility in chosen non-traditional cereal varieties
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá stravitelností vybraných netradičních druhů obilovin. V teoretické části práce jsou charakterizovány obiloviny jako takové, jejich chemické složení a vlastnosti. Dále jsou charakterizovány jednotlivé druhy obilovin běžně pěstované v České republice a některé netradiční druhy. Další kapitola je věnována stravitelnosti, trávicí soustavě a mechanizmu trávení základních živin …more
Abstract:
Bachelor thesis deals with the digestibility of selected non-traditional types of cereals. The theoretical part characterizes cereals, their chemical composition and properties. Further there are characterized the individual cereals commonly grown in the Czech Republic and some unusual species. Another chapter is devoted to digestion, digestive system and the mechanism of digestion of essential nutrients …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 5. 2010
Identifier: 15062

Thesis defence

  • Date of defence: 9. 6. 2010

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ZAČALOVÁ, Dominika. Stanovení stravitelnosti ve vybraných druzích netradičních cereálií. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies