Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky – Pavel Votava
Pavel Votava
Bakalářská práce
Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
Ruminant meat as a raw material for fermented meat products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOTAVA, Pavel. \textit{Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/srafev/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Kvalita produkce
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva