Stanovení kvalitativních parametrů dojeného mléka indikující zdravotní stav dojnic – Daniel PROKOP
Daniel PROKOP
Bachelor's thesis
Stanovení kvalitativních parametrů dojeného mléka indikující zdravotní stav dojnic
Anotácia:
V době, kdy se k dojení mléka využívají výhradně automatické systémy je důležité vyhodnocovat kvalitu mléka nejlépe v reálném čase, aby bylo možné zachovat vyso kou kvalitu produktů a zároveň včasně detekovat zdravotní problém u dojnice. Při včasné detekci zdravotního problému u dojnice, který lze detekovat změnou v kvalitě mléka, je možné také snížit náklady na její léčbu a eliminovat finanční ztráty …viacAbstract:
When only automatic systems are used for milking milk, it is essential to evaluate the quality of the milk, preferably in real-time, to maintain the high quality of the products and at the same time to detect health problems in the dairy cow in good time. By early detection of a dairy cow's health problem, which a change in milk quality can detect, it is also possible to reduce the cost of its treatment …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Radim Kuneš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PROKOP, Daniel. \textit{Stanovení kvalitativních parametrů dojeného mléka indikující zdravotní stav dojnic}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture and Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/sryyxk/.
Jak správně citovat práci
PROKOP, Daniel. Stanovení kvalitativních parametrů dojeného mléka indikující zdravotní stav dojnic. České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Agriculture and TechnologyBachelor programme / odbor:
Agriculture / Agricultural and handling technology: trade, service and services
Práce na příbuzné téma
-
Vliv technologie ustájení na počet somatických buněk v mléce
Martin Zedník -
Prevence mastitid a faktory ovlivňující počet somatických buněk v mléce krav
Kateřina Píchová -
Faktory ovlivňující počet somatických buněk v mléce dojnic českého strakatého skotu ve vybraném podniku
Anna Krejčová -
Faktory ovlivňující počet somatických buněk v mléce přežvýkavců
Jakub Gajdoš -
Vliv vybraných faktorů na počet somatických buněk v mléce
Hana ŠPIKLOVÁ -
Prevence mastitid a faktory ovlivňující počet somatických buněk v mléce krav
Pavlína Plášková -
Vliv nastavení pulzace dojicího stroje na dojitelnost a počet somatických buněk v mléce dojnic
Veronika Nováková -
Prevence mastitid a faktory ovlivňující počet somatických buněk v mléce
Šárka Lebedová
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Bulánová, L.
15. 4. 2022