Aneta Pšeničková

Bakalářská práce

Falšování masa a masných výrobků.

Adulteration of meat and meat products.
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku falšování masa a masných výrobků. Nejprve jsou obecně popsány hlavní způsoby falšování potravin, mezi které řadíme např. náhradu dražších surovin za levnější, maskování či nedodržení receptury, klamavé uvádění původu a další. Proti těmto výše zmíněným způsobům falšování bojují inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce a Státní veterinární …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the issue of adulteration of meat and meat products. First, the main methods of food adulteration are generally described, which include, for example, the replacement of more expensive raw materials with cheaper ones, masking or non-compliance with the recipe, misleading indications of origin and more. Inspectors of the State Agricultural and Food Inspection Authority …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Monika Okrouhlá, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Bakalářský studijní program / obor:
Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses sszbp5 sszbp5/2
30. 4. 2021
Složky
Soubory
Mach, J.
30. 4. 2021
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.