Regionální značení výrobků a služeb – Kristýna Radovičová
Kristýna Radovičová
Bakalářská práce
Regionální značení výrobků a služeb
Regional branding of products and services
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá regionálním značením výrobků a služeb na území České republiky a Evropské unie. V první části jsou popsány základní pojmy z této oblasti, jako jsou značka, funkce značky, prvky značky, hodnota značky, strategie řízení značky, region, regionální značka a chování spotřebitele. Druhá část bakalářské práce je zaměřena na rozdělení jednotlivých druhů regionálního značení, jejich …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the regional branding of products and services on the territory of the Czech Republic and the European Union. In the first part of the work, the basic terms, such as brand, brand feature, brand elements, brand value, strategy of brand, management, region, regional brand and consumer behavior are described. The second part of the bachelor thesis focuses on the distribution …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Lenka Wimmerová, MSc Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta životního prostředíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta životního prostředíBakalářský studijní program / obor:
Krajinářství / Územní technická a správní služba
Práce na příbuzné téma
-
Značka Regionální potravina a její význam pro regionální rozvoj
Aneta Szulló -
Regionální potravina z pohledu spotřebitele v Plzeňském kraji
Lucie BÁRTOVÁ -
Značky Regionální potravina, KLASA a BIO pohledem spotřebitele v Plzeňském kraji
Martin Šrámek -
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Ivana Urbanczyková -
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
Eva Štauberová -
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
Petra Batíková -
Regionální potravina Královéhradeckého kraje
Milan Pánek -
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
Pavla Tomanová
Název
Vložil
Vloženo
Práva