Anh Nguyenová
Bakalářská práce
Vietnamská gastronomie v Praze
Vietnamese Gastronomy in Prague
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá vietnamskou gastronomií a jejími tradicemi. Cílem práce je analyzovat vybraná vietnamská stravovací zařízení, posoudit jejich nabídku, blíže představit tuto exotickou kuchyni veřejnosti a následně z výzkumu posoudit její míru oblíbenosti a informovanosti. V práci byly použity metody deskripce, analýzy a komparace. První část se zaměřuje na vymezení základních pojmů souvisejících …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with Vietnamese gastronomy and its traditions. The aim of the thesis is to analyze selected Vietnamese catering facilities and to evaluate their supply, also to introduce this exotic cuisine to the public and to assess its popularity and awareness. The methods of description, analysis and comparison were used in the thesis. The first part focuses on explanation of main terms …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 9. 2017
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/74755
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2018
- Vedoucí: Jarmila Indrová
- Oponent: Zdenka Petrů
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/74755
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka
Luboš Konderla -
Návrh pro racionalizaci procesu zásobování stravovacích zařízení Policie České republiky
Jan Dvořák