Plýtvání potravinami jako současný fenomén: otázka efektivního využívání potravin – Jitka Kosová
Jitka Kosová
Bachelor's thesis
Plýtvání potravinami jako současný fenomén: otázka efektivního využívání potravin
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá zpracováním návrhu pro omezení plýtvání potravinami pro vybranou provozovnu. Toto téma se vztahuje k problematice neefektivního zacházení s potravinami. Výsledku je dosáhnuto pomocí dotazníkového šetření mezi zákazníky a vybranými provozovnami. Dotazníkové šetření zjišťuje od zákazníků a provozovatelů prodejen potřebné informace, které se týkají nakládání s potravinami. Práce …viacAbstract:
The bachelor thesis deals with a proposal of ways to reduce food waste in a selected store. The topic is related to the issue of wasteful treatment of food. The results are obtained using a questionnaire survey among customers and selected stores. The questionnaire survey provides necessary information from the customers as well as store keepers concerning handling foodstuffs. The paper also includes …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2015
Identifikátor:
http://theses.cz/id/su522b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo, s.r.o.
Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo, s.r.o.Bachelor programme:
Ekonomie a management
Práce na příbuzné téma
-
Plýtvání potravinami ve školních jídelnách
Anna Štefanová -
Plýtvání potravinami
Lukáš Arazim -
Plytvanie potravinami v maloobchode
Monika Čorejová -
Faktory ovlivňující spotřebitele při nákupu potravin (případ okázalých potravin a potravin běžné spotřeby)
Pavel Kamarýt
Názov
Vložil
Vložené
Práva