Kvalita a zpracování mořských ryb a mořských plodů – Martina Zajíčková
Martina Zajíčková
Bakalářská práce
Kvalita a zpracování mořských ryb a mořských plodů
Quality and processing methods of sea fish and sea food
Anotace:
Bakalářská práce na téma Kvalita a zpracování mořských ryb a mořských plodů se zabývá komplexní charakteristikou rybího masa a z části také významnými druhy mořských plodů a jejich zpracováním. První část je věnována produkci a spotřebě mořských ryb u nás a ve světě. Na tuto část navazuje jakost ryb a rybího masa, kde je největší pozornost věnována chemickému složení, díky kterému mají ryby velmi dobré …víceAbstract:
This bachelor thesis on the topic Quality and processing methods of sea fish and sea food, describes complex characteristics of fish meat and partially also certain types of major sea food species and their processing methods. The first part is contributed to sea fish production and consumption in the Czech Republic as well as worldwide. Following by the second part, which describes the quality of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Zpracování ryb v rámci oděvního designu
Kateřina Svoboda -
Histologie žaber ryb - zpracování a vyhodnocení preparátů
Jakub KOCOUR -
Určení živočišného původu a typu zpracování rybího masa
Filip Souček -
Vliv způsobu chovu a kulinárního zpracování ryb na nutriční a senzorickou jakost
Lucia Gejdošová -
Diverzita společenstev ryb korálových útesů chráněných mořských území Šrí Lanky
Sarah Maya Židek -
Využití mořských ryb a plodů v gastronomii
Tereza KÝROVÁ -
Faktory ovlivňující výživovou hodnotu ryb
Sarvenaz KHALILITILAMI -
Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků
Marie Nevrklová
Název
Vložil
Vloženo
Práva