Ing. Jiří Hoštický

Bakalářská práce

Systém kritických bodů při výrobě vína

HACCP in wine productio
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je analýza „Systému kritických bodů“ (HACCP) v podniku zabývajícím se obchodem s vínem. V první části je popsán systém z právního hlediska v legislativě Evropské Unie i České republiky, a to od svého vzniku až po současný stav. V části následující je popsán a analyzován zavedený systém HACCP v konkrétní společnosti a zhodnocena jeho potřebnost a užitečnost, stejně jako zápory …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is “Hazard Analysis and Critical Control Point” (HACCP) in an enterprise engaged in wine trading. The first part describes the law system since its inception to the present of European and Czech legislation. The following section describes a system in a particular enterprise and evaluated the need and usefulness for the enterprise.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2012
  • Vedoucí: Ing. Rostislav Tesař
  • Oponent: Ing. Ludvík Šlancar, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Akademie Sting