Michaela Bartončíková

Bachelor's thesis

Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice

Application of sterilization techniques in foodstuff industry and packaging technology
Abstract:
V bakalářské práci je popisována problematika sterilizace obalových materiálů využívaných v potravinářském průmyslu. Důraz je kladen na vývoj, typy, kladné a záporné vlastnosti jednotlivých druhů obalů, dále na možné způsoby sterilizačního procesu, jeho popis a kontrolu a v neposlední řadě na legislativní požadavky platné jak pro EU, tak Českou republiku, které se k této problematice vztahují. Obaly …more
Abstract:
The Bachelor thesis describes the sterilization of packaging materials used in the food industry. Emphasis is placed on the development, types, positive and negative characteristics of individual types of packaging, as well as possible ways of the sterilization process, its description and control, and last but not least on the legislative requirements applicable to both the EU and the Czech Republic …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Lubomír Lapčík, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Bartončíková, Michaela. Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe