Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice – Michaela Bartončíková
Michaela Bartončíková
Bakalářská práce
Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice
Application of sterilization techniques in foodstuff industry and packaging technology
Anotace:
V bakalářské práci je popisována problematika sterilizace obalových materiálů využívaných v potravinářském průmyslu. Důraz je kladen na vývoj, typy, kladné a záporné vlastnosti jednotlivých druhů obalů, dále na možné způsoby sterilizačního procesu, jeho popis a kontrolu a v neposlední řadě na legislativní požadavky platné jak pro EU, tak Českou republiku, které se k této problematice vztahují. Obaly …víceAbstract:
The Bachelor thesis describes the sterilization of packaging materials used in the food industry. Emphasis is placed on the development, types, positive and negative characteristics of individual types of packaging, as well as possible ways of the sterilization process, its description and control, and last but not least on the legislative requirements applicable to both the EU and the Czech Republic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARTONČÍKOVÁ, Michaela. \textit{Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/svi5kw/.
Jak správně citovat práci
Bartončíková, Michaela. Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Obalové materiály používané v potravinářském průmyslu
Jiří Peter -
Testování materiálových vlastností polymerů vhodných pro potravinářský průmysl
Zdenka Šandová -
Obalové materiály vhodné pro použití v potravinářském průmyslu
Radek Marták -
Řízení nových technologií při sváření obalových materiálů v potravinářském průmyslu
David Marek -
Korupce a legislativa
Lucie Knížová -
Nová legislativa v označování piv v ČR a její vliv na konzumaci piva
Viktoriia Kogustova -
Právo na informace - legislativa a praxe
Koldušková Koldušková -
Ochrana whistleblowerů v České republice a legislativa EU
Aneta Haasová