Bc. Jan Šulc
Bakalářská práce
Nabídka v gastronomii
Offers in Hospitality
Anotace:
Anotace: Cílem práce je sledování a analyzování konkrétního provozu italské restaurace Prosecco na pražském Proseku se zaměřením na nabídku nápojů a pokrmů.Abstract:
Abstract: The goal of this bachelor thesis is to observe and analyze the management of an Italian restaurant Prosecco, located in Prague district Prosek with a specific focus on beverages and menu.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 7. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14489/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2016
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví