Bc. Jan Šulc
Bachelor's thesis
Nabídka v gastronomii
Offers in Hospitality
Anotácia:
Anotace: Cílem práce je sledování a analyzování konkrétního provozu italské restaurace Prosecco na pražském Proseku se zaměřením na nabídku nápojů a pokrmů.Abstract:
Abstract: The goal of this bachelor thesis is to observe and analyze the management of an Italian restaurant Prosecco, located in Prague district Prosek with a specific focus on beverages and menu.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 7. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14489/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2016
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management