Bc. Jan Šulc

Bakalářská práce

Nabídka v gastronomii

Offers in Hospitality
Anotace:
Anotace: Cílem práce je sledování a analyzování konkrétního provozu italské restaurace Prosecco na pražském Proseku se zaměřením na nabídku nápojů a pokrmů.
Abstract:
Abstract: The goal of this bachelor thesis is to observe and analyze the management of an Italian restaurant Prosecco, located in Prague district Prosek with a specific focus on beverages and menu.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 7. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2016
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma