Milan Louda

Bakalářská práce

Analýza školního stravování v Karlovarském kraji

Analysis of School Catering in the Karlovy Vary Region
Anotace:
Cílem bakalářské práce je zjistit, zda vedoucí pracovníci školních jídelen, kteří se podílejí na sestavování jídelních lístků, nabízejí svým strávníkům pestrou, nutričně vyváženou a hodnotnou stravu. V teoretická část se zabývá tématy, která souvisejí s výživou a stravováním dětí školního věku, jako jsou zásady správné výživy. Dále se zmíním o historii školního stravování ukazující na počátky stravování …více
Abstract:
The goal my bachelor’s dissertation is to uncover if the cafeteria supervisors, which are responsible for assembling the meal plan, offer their students variety and nutritionally well-balanced meals. In the theoretical part I will explain topics that are related to well-balanced meal plans of school age children. Further, I will discuss the history of school meal plans which points directly to the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 9. 2017
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví