Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních – Bc. Radim Permedla
Bc. Radim Permedla
Master's thesis
Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních
Quality of the Frying Oils in Various Kinds of Catering Establishments
Anotácia:
Diplomová práce je zaměřena na kvalitu fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízení. V teoretické části je popisováno chemické složení olejů, dále výroba fritovacích olejů určených pro fritování. Další část se zabývá vlivem fritovacích olejů na výživu a zdraví člověka. V praktické části se diplomová práce zabývá měřením fritovacích olejů v provozovnách veřejného stravování a jejich následným …viacAbstract:
This dissertation is focused on the quality of frying oils used in various kinds of catering devices. In the theoretical part, you can find description of the chemical composition of oils and production of frying oils. The next part solves influence of the frying oils for human nutrition and health. In the practical part, the dissertation describes measuring of frying oils in the catering devices and …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2013
Zverejniť od: 13. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Permedla, Radim. Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.