Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích – Karla Bezděková
Karla Bezděková
Bakalářská práce
Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
Selected Hydrocolloids Used in Dairy Products
Anotace:
Práce popisuje obecné charakteristiky hydrokoloidů, jejich vlastnosti, rozdělení a použití. Zvláštní pozornost je věnována popisu hydrokoloidů používaných v mlékárenském prů-myslu, a to škrobu, želatině, xantanové gumě a lokustové gumě. U jednotlivých druhů hyd-rokoloidů je popsáno jejich získávání, složení, vlastnosti a použití.Abstract:
This thesis concerns the general characteristics of hydrocolloids, their properties, distribu-tion and usage. Special attention is devoted to the description of the hydrocolloids used in the dairy industry, which are starch, gelatin, xanthan gum and locust bean gum. Each of the hydrocolloids is described in terms of its production, composition, properties and use.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2016
Zveřejnit od: 13. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Bezděková, Karla. Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích . Kroměříž, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Práce na příbuzné téma
-
Využití a integrace zařízení Smart Home
Daniel Škrob -
Hodnocení výkonnosti podniku pomocí nástrojů finanční analýzy
David Škrob -
Tvorba datasetu a učení modelu neuronových sítí pro klasifikaci infarktu myokardu
Ondřej Škrob -
Monitoring a síťová automatizace v bezdrátové síti.
Daniel Škrob -
Rezistentní škrob
Jana Bartoníková -
Škrob ve výživě člověka
Anastázie Paclová -
Rezistentní škrob v českém pečivu
Karolína Konopásková -
Reakce vybraných odrůd brambor pro zpracování na škrob na listovou aplikaci hnojiv
Šárka ŠANDEROVÁ