Ondřej Konec
Bachelor's thesis
ANALÝZA KAVÁRENSKÝCH PROVOZŮ VE VYBRANÉM MĚSTĚ
Abstract:
Bakalářská práce na téma Analýza kavárenských provozů ve vybraném městě se skládá ze tří částí. Teoretická část má za cíl na základě rešerše literatury vybrat klíčové prvky ovlivňující provoz kaváren. Cílem praktické části je vytvořit metodiku pro komparaci nabídky a kvality poskytovaných služeb. Poslední částí je návrhová část, která má na základě zjištěných výsledků zhodnotit rozsah nabídky i kvality …moreAbstract:
This bachelor´s thesis on the subject of Analysis of the Cafe Facilities in the Selected City consists of three parts. The theoretical part aims at selecting key elements influencing the operation of coffee houses based on the literature search. The aim of the practical part is to develop a methodology for the comparison of the offer and the quality of the services provided. The last part of my work …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 4. 2019
Identifier:
http://theses.cz/id/sydemm/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2019
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Caffeine content in coffee beverages on the campus of the Czech University of Life Sciences Prague
Eliška Jurošková -
Komparace nabídky a kvality poskytovaných služeb kaváren na území městské části Praha – Modřany
Barbora Chladilová -
Servis v kavárenství Praha vs.Vídeň
Lucie Leskovcová -
Business plan for a cafe in Prague
Yulia Absatarova -
Marketingová komunikace RS Café
Adéla Sotonová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Burešová, P.
24/4/2019