Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin – Bc. Petra Hrůšová
Bc. Petra Hrůšová
Bachelor's thesis
Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin
The losses of tocopherols during culinary food processing
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRŮŠOVÁ, Petra. \textit{Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/szz7sk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.