Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin – Bc. Petra Hrůšová
Bc. Petra Hrůšová
Bakalářská práce
Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin
The losses of tocopherols during culinary food processing
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRŮŠOVÁ, Petra. \textit{Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/szz7sk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.