Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách – Anna Zelenková
Anna Zelenková
Bachelor's thesis
Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách
Chromatographic determination of sensory-active compounds in food
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZELENKOVÁ, Anna. \textit{Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/t0gv8k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.