Karolína Beyerová

Bachelor's thesis

Trendy v současné gastronomii

Trends in contemporary gastronomy
Abstract:
Abstrakt Beyerová, K. Trendy v současné gastronomii [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2017. 76 stran. Bakalářská práce na téma Trendy v současné gastronomii je rozdělena do tří hlavních částí. Teoretická část se zaměřuje na historii gastronomie a její vývoj. Především se soustředí na vybrané gastronomické trendy dnešní doby, ale také na šéfkuchaře, kteří se zapsali do kulinářského podvědomí …more
Abstract:
Abstrakt: Beyerová, K. Trends in contemporary gastronomy. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2017. Total number of pages 76. The bachelor thesis on Trends in contemporary gastronomy is divided into three main parts. The theoretical part of the thesis focuses on the history of gastronomy and its development. Above all, it focuses on specific gastronomic trends …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2017

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 9. 2017
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Jiří Zelený

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)