Karolína Beyerová

Bakalářská práce

Trendy v současné gastronomii

Trends in contemporary gastronomy
Anotace:
Abstrakt Beyerová, K. Trendy v současné gastronomii [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2017. 76 stran. Bakalářská práce na téma Trendy v současné gastronomii je rozdělena do tří hlavních částí. Teoretická část se zaměřuje na historii gastronomie a její vývoj. Především se soustředí na vybrané gastronomické trendy dnešní doby, ale také na šéfkuchaře, kteří se zapsali do kulinářského podvědomí …více
Abstract:
Abstrakt: Beyerová, K. Trends in contemporary gastronomy. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2017. Total number of pages 76. The bachelor thesis on Trends in contemporary gastronomy is divided into three main parts. The theoretical part of the thesis focuses on the history of gastronomy and its development. Above all, it focuses on specific gastronomic trends …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2017
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví