Vliv kmene kvasinek na sekundární volatilní látky ve víně – Kateřina Chalupová
Kateřina Chalupová
Bachelor's thesis
Vliv kmene kvasinek na sekundární volatilní látky ve víně
Infuence of yeast strains of secondary volatile compounds
Abstract:
V rámci práce Vliv kmene kvasinek na sekundární volatilní látky ve víně byly prostudovány dostupné literární prameny, týkající se dané problematiky, a to bez přihlédnutí k vlastnostem jednotlivých odrůd révy. Dále bylo popsáno složení vína, aromatických látek, dále se zaměřením na kvasinky, jejich kmeny a popis jejich vlastnosti a typických projevů.Součástí práce je praktická část, ve které byl popsán …moreAbstract:
The thesis infuence of yeast strains of secondary volatile compounds describes literature overview of the theme, without the view of grape variety characteristics. The thesis further describes wine composition, aromatical compounds and focuses on yeast, their strains, description of their characteristics and typical features.The practical part of this thesis describes a trial, carried out in our own …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Michal Kumšta
- Reader: Vojtěch Kobližka, Ing.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights