Vladimíra Veselá

Bachelor's thesis

Senzoricky významné látky v kávě

Sensoric important substances in coffee
Abstract:
Tato bakalářská práce se v teoretické části zabývá přípravou kávy, senzoricky významnými látkami v kávě, vlivu vody na chuť a aroma kávy a také úvodem do senzorické analýzy potravin a principem cuppingu. V experimentální části byla provedena senzorická analýza kávy. Byly porovnány senzorické parametry čtyř vzorků kávy, tři vzorky byly připraveny ze 100% arabiky, čtvrtý vzorek byl připraven z defektních …more
Abstract:
In the theoretical part, this bachelor's thesis deals with the preparation of coffee, sensory important substances in coffee, the effect of water on the taste and aroma of coffee, as well as an introduction to the sensory analysis of food and the principle of cupping. In the experimental part, a sensory analysis of the coffee was carried out. Sensory parameters of four coffee samples were compared …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 5. 2024
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Soňa Řezková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Veselá, Vladimíra. Senzoricky významné látky v kávě. Pardubice, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická