Vliv zpracování a skladování na fyzikálně-chemické parametry medu – Tereza Minárová
Tereza Minárová
Bakalářská práce
Vliv zpracování a skladování na fyzikálně-chemické parametry medu
The effect of processing and storage on physico-chemical parameters of honey
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MINÁROVÁ, Tereza. \textit{Vliv zpracování a skladování na fyzikálně-chemické parametry medu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/t2yo0v/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.