Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro charakterizaci ochucujících omáček, zeleninových a ovocných protlaků – Bc. Jan Flodr
Bc. Jan Flodr
Master's thesis
Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro charakterizaci ochucujících omáček, zeleninových a ovocných protlaků
Application of mid-infrared spectrometry for the characterization of flavoring sauces, vegetable and fruit purees.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2022
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
FLODR, Jan. \textit{Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro charakterizaci ochucujících omáček, zeleninových a ovocných protlaků}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Available from: https://theses.cz/id/t32hx1/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.