Kateřina Eflerová

Bachelor's thesis

Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka

Chocolate as a source of compounds important for human health
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá výrobou čokolády a látkama které jsou v ní obsažené. V úvodu práce je seznámení s historií a kakaovníkem, který je velmi důležitý pro samotnou výroby čokolády. Dále jsou podrobněji popsány vstupní ingredience při výrobě čokolády a výroba jako taková. Nejdůležitějšími vstupními ingrediencemi jsou kakaové máslo, cukr a kakaová hmota. Své místo v práci zaujímají také látky …more
Abstract:
This thesis deals with the production of chocolate and substance which are containing there in. In the beginning is acquaint with the history and cacao, which is very important for chocolate process. The following are described input ingredients in the production of chocolate and production as such. The most important input ingredients are cocoa butter, sugar and cocoa mass. Their Place have a substance …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 7. 2011
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Eflerová, Kateřina. Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka. Pardubice, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická