Dita HORNÍČKOVÁ

Bachelor's thesis

Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.

Hydrocolloid influence on the rheological properties thermized yoghurt products.
Abstract:
Práce je zaměřena na zkoumání vlivu hydrokoloidů na reologické a senzorické vlastnosti termizovaných jogurtových nápojů.
Abstract:
Work is focused on research of hydrocolloids influence at rheological and sensoric properties thermized yogurt drinks.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2009
Accessible from:: 20. 5. 2009
Identifier: 12883

Thesis defence

  • Date of defence: 19. 6. 2009
  • Supervisor: Ing. Dagmar Tykvartová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

HORNÍČKOVÁ, Dita. Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 20. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies