Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků. – Dita HORNÍČKOVÁ
Dita HORNÍČKOVÁ
Bachelor's thesis
Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.
Hydrocolloid influence on the rheological properties thermized yoghurt products.
Abstract:
Práce je zaměřena na zkoumání vlivu hydrokoloidů na reologické a senzorické vlastnosti termizovaných jogurtových nápojů.Abstract:
Work is focused on research of hydrocolloids influence at rheological and sensoric properties thermized yogurt drinks.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2009
Accessible from:: 20. 5. 2009
Identifier:
12883
Thesis defence
- Date of defence: 19. 6. 2009
- Supervisor: Ing. Dagmar Tykvartová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HORNÍČKOVÁ, Dita. \textit{Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2009. Available from: https://theses.cz/id/t5fadn/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HORNÍČKOVÁ, Dita. Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 20. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies