Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků. – Dita HORNÍČKOVÁ
Dita HORNÍČKOVÁ
Bakalářská práce
Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.
Hydrocolloid influence on the rheological properties thermized yoghurt products.
Anotace:
Práce je zaměřena na zkoumání vlivu hydrokoloidů na reologické a senzorické vlastnosti termizovaných jogurtových nápojů.Abstract:
Work is focused on research of hydrocolloids influence at rheological and sensoric properties thermized yogurt drinks.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2009
Zveřejnit od: 20. 5. 2009
Identifikátor:
12883
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 6. 2009
- Vedoucí: Ing. Dagmar Tykvartová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HORNÍČKOVÁ, Dita. Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 20. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin