Analýza kvality služeb restaurace Lázně Prostějov – Veronika Čechovská
Veronika Čechovská
Bachelor's thesis
Analýza kvality služeb restaurace Lázně Prostějov
Services Quality Analysis of the Restaurant Lázně Prostějov
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu kvality služeb restaurace Lázně Prostějov. Práce je rozdělena na dvě části: teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou definována pomocí odborné literatury specifika služeb, jejich úloha ve společnosti, kvalita v oblasti stravovacích služeb, základní třídění stravovacích zařízení a SWOT analýza. Praktická část mé bakalářské práce se zabývá charakteristikou …moreAbstract:
The Bachelor Thesis is focused on analysis of service quality at the Lázně Prostějov Restaurant. The thesis is divided into two parts: theoretical and practical. In the theoretical part specifics of services, their role in the society, quality in the area of catering services, basic classification of catering establishments and SWOT analysis are defined through the medium of technical literature. The …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2009
Accessible from:: 30. 4. 2009
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2009
- Supervisor: Ing. Mgr. Renáta PAVLÍČKOVÁ
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Čechovská, Veronika. Analýza kvality služeb restaurace Lázně Prostějov. Olomouc, 2009. bakalářská práce (Bc.). Moravská vysoká škola Olomouc. Moravská vysoká škola Olomouc
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2009 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Moravská vysoká škola Olomouc, Moravská vysoká škola OlomoucMoravian College Olomouc
Moravian College OlomoucBachelor programme / field:
Economics and Management / Business Economics and Management
Theses on a related topic
-
Výzkum portálu První kroky na FIM na základě SWOT analýzy
Radek Cvejn -
Využití SWOT analýzy ve strategickém plánování
Barbora MATUŠKOVÁ -
SWOT analýza Integrované střední školy v Litoměřicích
Bohumil JEŽEK -
SWOT analýza vybraných konkurenčních hotelů
Milan STEHLÍK -
Využití SWOT analýzy při vlastním hodnocení školy
Jaroslav BÁLEK -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Kvalita poskytované služby v Nízkoprahových zařízeních pro děti a mládež
Beáta CHOTĚNOVSKÁ -
Kvalita poskytované služby v Nízkoprahových zařízeních pro děti a mládež
Beáta CHOTĚNOVSKÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights