Analýza kvality služeb restaurace Lázně Prostějov – Veronika Čechovská
Veronika Čechovská
Bakalářská práce
Analýza kvality služeb restaurace Lázně Prostějov
Services Quality Analysis of the Restaurant Lázně Prostějov
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu kvality služeb restaurace Lázně Prostějov. Práce je rozdělena na dvě části: teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou definována pomocí odborné literatury specifika služeb, jejich úloha ve společnosti, kvalita v oblasti stravovacích služeb, základní třídění stravovacích zařízení a SWOT analýza. Praktická část mé bakalářské práce se zabývá charakteristikou …víceAbstract:
The Bachelor Thesis is focused on analysis of service quality at the Lázně Prostějov Restaurant. The thesis is divided into two parts: theoretical and practical. In the theoretical part specifics of services, their role in the society, quality in the area of catering services, basic classification of catering establishments and SWOT analysis are defined through the medium of technical literature. The …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2009
Zveřejnit od: 30. 4. 2009
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2009
- Vedoucí: Ing. Mgr. Renáta PAVLÍČKOVÁ
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Čechovská, Veronika. Analýza kvality služeb restaurace Lázně Prostějov. Olomouc, 2009. bakalářská práce (Bc.). Moravská vysoká škola Olomouc. Moravská vysoká škola Olomouc
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2009 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Moravská vysoká škola Olomouc, Moravská vysoká škola OlomoucMoravská vysoká škola Olomouc
Moravská vysoká škola OlomoucBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Výzkum portálu První kroky na FIM na základě SWOT analýzy
Radek Cvejn -
Využití SWOT analýzy ve strategickém plánování
Barbora MATUŠKOVÁ -
SWOT analýza Integrované střední školy v Litoměřicích
Bohumil JEŽEK -
SWOT analýza vybraných konkurenčních hotelů
Milan STEHLÍK -
Využití SWOT analýzy při vlastním hodnocení školy
Jaroslav BÁLEK -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Kvalita poskytované služby v Nízkoprahových zařízeních pro děti a mládež
Beáta CHOTĚNOVSKÁ -
Kvalita poskytované služby v Nízkoprahových zařízeních pro děti a mládež
Beáta CHOTĚNOVSKÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva